top of page

ISOFIT B.V.  werkt met diverse isolatiematerialen. U geeft door welk materiaal u wilt gebruiken voor uw gevelisolatie en wij plaatsen het. 

Isofit B.V. is gespecialiseerd in het plaatsen van verschillende isolatieplaten. Alle platen beschikken over andere voor- en nadelen. Wilt u weten welk merk isolatieplaat u het best kunt gebruiken voor uw toepassing? Neem gerust contact op.

ROCKWOOL

Rockwool is zeer fijn isolatiemateriaal die optimale isolatie prestaties leveren voor de gevel. Of het nu gaat om spouwmuren, vliesgevels, HSB gevels of isolatie van binnenuit. Rockwool  steenwol krimpt niet en zet niet uit. Hierdoor ontstaan geen naden en kieren tussen gevelisolatieplaten, waardoor koudebruggen worden voorkomen en een constante isolatiewaarde wordt geleverd. 

 

Ook is Rockwool  zowel waterafstotend als dampdoorlatend, wat betekent dat het water afstoot, maar toch ademend blijft. Waterdamp vindt moeiteloos een weg naar buiten door de dampopen steenwol, zonder te condenseren in het materiaal.

HARDE ISOLATIE

We gebruiken ook diverse harde isolatieplaten van Kingspan, Unilin en Recticel. Spouwplaten zijn in diverse maten te krijgen. Vaak zijn het PIR spouwplaten met een tweezijdige aluminium folie en een vezelvrije kern van hardschuim. Deze folie vormt een dampdichte laag, die condens tegenhoudt. Vaak worden harde isolatieplaten ingezet als er weinig spouwruimte aanwezig is. Sommige spouwplaten hebben een tand-groef-verbinding, waardoor wij ze snel kunnen bevestigen.

ISOVER