Revised ISOVER LOGO.png

Duurzaam en energieneutraal wonen. Dat is de nieuwe toekomst van Nederland. Zo gaan we samen voor nul op de meter en houden we het klimaat in stand zodat onze (klein)kinderen profijt hebben van een betere wereld en toekomst. 

De isoleerders van Isofit werken al vele jaren voor de grootste bouwbedrijven van Nederland. Samen isoleren we nieuwe woonwijken, appartementen en bedrijfspanden en zorgen we ervoor dat al onze projecten secuur worden afgehandeld met een perfect eindresultaat.
 

Gevestigd in de regio Zuid-Holland werken onze teams aan een breed scala aan projecten, variërend van nieuwbouw wooncomplexen tot kantoren en bedrijfsgebouwen. In de afgelopen vijf jaar hebben we een snelgroeiend portfolio ontwikkeld dat nu bestaat uit meer dan 75 projecten verspreid over een groot deel van Nederland.

2019

25 projecten

40.000 m2 geïsoleerd

van 15 tot 240 woningen per project

ISOFIT_Map_No Dots.png
ISOFIT_Map_Grey_no locations.png
Kantoorpand Tromp Boven-Hardinxveld
Project 19 Parkhouses Culemborg
Project 71 Woningen Westergouwe Gouda
Project Bodegraven
Project Boven-Hardinxveld
Project Doortocht Bodegraven Fase 2
Project Tholen
Project Vlaardingen
Project Vlissingen
ISOFIT B.V.
112 woningen 's Gravezanden
Project De Kreek Fase 2 Den Hoorn
Project Dordrecht
Project 34 Woningen Fijn Wonen Uithoorn
Project Oosterhout
Project Nesselande Wollefoppenweg
Project Pijnacker
Project Capelle aan den Ijssel

Wij zijn een team met diverse ervaren isoleerders die precies weten hoe zij te werk moeten gaan.

 

Isofit richt zich tijdens werkzaamheden vooral op professionaliteit en aandacht voor detail. Daarnaast is kwaliteit erg belangrijk. We gebruiken kwalitatieve tools en zorgen ervoor dat er een perfect eindresultaat wordt geleverd. Geen kieren, 100% luchtdicht en altijd precies op schema.

Ook hechten wij veel waarde aan heldere en transparante communicatie met de klant, zodat het proces van kop tot staart goed verloopt. We vinden dit essentieel voor een succesvolle samenwerking, zowel voor de klant als voor ons. We gaan geen uitdaging uit de weg. 

Wij streven naar een duurzame toekomst, daarom proberen wij zo min mogelijk materiaal te verspillen en gebruik te maken van duurzame materialen. 

Professionaliteit

Aandacht voor detail

Communicatie

Planning

Groot netwerk