Wij zijn een jong bedrijf voor gevelisolatie dat zich richt op het leveren van precisie en efficiënte montagediensten aan een groeiend netwerk van klanten en aannemers..

 

Gevestigd in de regio Zuid-Holland werken onze teams aan een breed scala aan projecten, variërend van nieuwbouw wooncomplexen tot kantoren en bedrijfsgebouwen.

In de afgelopen vijf jaar hebben we een snelgroeiend portfolio ontwikkeld dat nu bestaat uit meer dan 75 projecten verspreid over een groot deel van Nederland.

2019

25 projecten

40.000 m2 geïsoleerd

van 15 tot 240 woningen per project

De principes die centraal staan ​​in onze aanpak zijn professionaliteit en aandacht voor detail.

 

Vanaf de kwaliteit van de hardwaretools die we ter plaatse gebruiken tot aan de handmatige technieken die de kern vormen van onze installatiestrategie. We streven ernaar materiaalverspilling te minimaliseren en ons te concentreren op de snelheid van levering. We begrijpen ook het belang van flexibiliteit zodra een project van start gaat en daarom willen we graag een transparant en voortdurend dialoog met onze klant onderhouden. Wij geloven dat heldere communicatie en doordachte planning twee van de factoren zijn die essentieel zijn voor een succesvolle samenwerking.

professionalism

attention to detail

stable network

skill

lean planning

communication

ISOFIT B.V. | Dorpstienden 12 B | 3253 AS | Ouddorp | Nederland

info@isofitbv.nl

00 31 6 44 54 84 34

Copyright © ISOFIT B.V. 2020