top of page
Revised ISOVER LOGO.png

Duurzaam en energieneutraal wonen. Dat is de nieuwe toekomst van Nederland. Zo gaan we samen voor nul op de meter en houden we het klimaat in stand zodat onze (klein)kinderen profijt hebben van een betere wereld en toekomst. 

De isoleerders van Isofit werken al vele jaren voor de grootste bouwbedrijven van Nederland. Samen isoleren we nieuwe woonwijken, appartementen en bedrijfspanden en zorgen we ervoor dat al onze projecten secuur worden afgehandeld met een perfect eindresultaat.
 

Gevestigd in de regio Zuid-Holland werken onze teams aan een breed scala aan projecten, variërend van nieuwbouw wooncomplexen tot kantoren en bedrijfsgebouwen. In de afgelopen vijf jaar hebben we een snelgroeiend portfolio ontwikkeld dat nu bestaat uit meer dan 75 projecten verspreid over een groot deel van Nederland.

2021

90 projecten

160.000 m2 geïsoleerd

2020

45 projecten

2019

25 projecten

40.000 m2 geïsoleerd

Wij zijn een team met diverse ervaren isoleerders die precies weten hoe zij te werk moeten gaan.

 

Isofit richt zich tijdens werkzaamheden vooral op professionaliteit en aandacht voor detail. Daarnaast is kwaliteit erg belangrijk. We gebruiken kwalitatieve tools en zorgen ervoor dat er een perfect eindresultaat wordt geleverd. Geen kieren, 100% luchtdicht en altijd precies op schema.

Ook hechten wij veel waarde aan heldere en transparante communicatie met de klant, zodat het proces van kop tot staart goed verloopt. We vinden dit essentieel voor een succesvolle samenwerking, zowel voor de klant als voor ons. We gaan geen uitdaging uit de weg. 

Wij streven naar een duurzame toekomst, daarom proberen wij zo min mogelijk materiaal te verspillen en gebruik te maken van duurzame materialen. 

ISOFIT_Map_No Dots.png
ISOFIT_Map_Grey_no locations.png

Professionaliteit

Aandacht voor detail

Communicatie

Planning

Groot netwerk

100.000 m2 geïsoleerd

bottom of page